ondersteuning

Aankoop woning
Voor veel mensen is de aankoop van een woning in het buitenland een lastige stap om te zetten. Veel mensen weten niet wat ze kunnen verwachten en wat er allemaal geregeld moet worden. Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het aankopen van grond of woningen in het Oostenrijk.  Wij kunnen u dan ook voorzien van een advies op maat. Welke dingen u kunt verwachten bij het aankopen van een huis en wat u van te voren geregeld moet hebben.

Verhuur of eigengebruik
Voor veel woning kopers in het buitenland is het een lastige keuze om te kiezen tussen verhuren of alleen voor eigengebruik. Veel gehoorde vragen zijn: Kan ik er wel vanuit gaan dat het verhuurbedrijf eerlijke is, Hoe weet ik dat mijn huis en de spullen wel heel blijven en hoe is dit geregeld, Bij welk verhuurbedrijf moet ik zijn. Ook hiermee hebben wij jarenlange ervaring en kunnen wij u precies vertellen wat er geregeld moet worden wat de voordelen en nadelen zijn.

Daarnaast kunnen wij u helpen met het advies voor het inrichten van u woning wanneer u besluit deze te verhuren.

Inrichting
In Nederland weet u vaak waar u moet zijn voor u keuken, badkamer of meubelen. In het buitenland is dit voor veel mensen niet zo gemakkelijk. Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring precies vertellen waar u moet zijn. Daarnaast kunnen wij helpen bij het kiezen van de juiste spullen voor woningen die bijvoorbeeld verhuurd worden. Wat u kunt verwachten omtrent Garantie en service.

Omgevingsadvies
Al jaren komen wij met veel plezier in Oostenrijk en inmiddels kennen wij alle leuke plekjes. Wij bieden u dan ook om u de prachtige omgeving de gezellige restaurants en de fantastische voorzieningen te laten zien, voor zowel de zomer al de winter.

Financieel advies
Voor veel mensen is het vaak lastig om in te schatten hoe zij hun woning het beste kunnen financieren en in welke vorm. Daarnaast moet er een keuze worden gemaakt uit notarissen makelaars en bij welke bank u wilt gaan zitten.  Ook krijgt u te maken met verschillende jaarlijkse kosten. Voor al deze kwesties kunnen wij u een advies om maat geven.  Daarnaast moet er ook gekozen worden voor een passende verzekering die afhankelijk van u keuze voor verhuur of eigengebruik hierop aan gepast moet worden.

Verenigingen
De maatschappelijke taken zijn in Oostenrijk niet allemaal geregeld door gemeentes.  Zo kunt u te maken krijgen met de wegen Genossenschaft of de liftgesellschaft maar natuurlijk ook de gemeente. Wij kunnen u hierbij passend advies geven en wat u het beste kunt doen in bepaalde situaties.  daarnaast zijn er verschillende verengingen vanuit Nederland waarbij u zich eventueel kunt aansluiten om bepaalde voordelen te behalen.

Neem direct contact op

Laatste nieuws

Nieuwe prijzenlijst skipassen

De prijzenlijst voor skipassen  winter 2012/13 Prijzenlijst 2012/13

skigebied_konigsleiten

Webcam van Königsleiten is weer actief

Er is weer sneeuw gevallen   kijk snel op de [...]

alpenzoo2

Bestemming in Beeld

Op een berg rondom het centrum van Innsbruck bevindt zich [...]