slider

Appartement 1A (6 personen)

Résidence Ceasar Domus is een kleinschalige, rustige résidence op loopafstand van de zonovergoten stranden van de Côte d´Azur en vlakbij het bruisende St. Tropez (1 km). Caesar Domus is omgeven door een park van 2 hectare.

Appartement
Het appartement heeft  een Provençaalse stijl.  Het hele complex is voorzien van genoeg schaduw en op uw eigen terras beschikt u over voldoende parasols om heerlijk beschut in heerlijke stoelen te genieten van de luxe voorzieningen.  Het appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken met oven, vaatwasser, magnetron en overige luxe. De TV zorgt voor ontspanning in de avond uren als u geen zin heeft om erop uit te trekken. Twee slaapkamers, waarvan èèn met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en een stapelbed. Badkamer voorzien van douche en separate toilette.

Heeft u geen zin om te genieten van de stranden (Op ca. 400 meter van een klein strand. ) of wilt u na een dagje bijkomen van alle drukte dan neemt u plaats aan èèn van de ligbedden aan de rand van het gezamenlijke zwembad of in de buitenjacuzzi. U heeft toegang tot de tennisbanen en de sauna tegen een meerprijs.
Receptie
Receptie: ‘s maandags, dinsdags, donderdags en vrijdags geopend van 10 uur tot 12 uur en van 16 uur tot 19 uur, zaterdags van 8 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 20 uur, zondags van 10 uur tot 12 uur. Op woensdag de gehele dag en op zondagmiddag gesloten.

Laatste nieuws

Nieuwe prijzenlijst skipassen

De prijzenlijst voor skipassen  winter 2012/13 Prijzenlijst 2012/13

skigebied_konigsleiten

Webcam van Königsleiten is weer actief

Er is weer sneeuw gevallen   kijk snel op de [...]

alpenzoo2

Bestemming in Beeld

Op een berg rondom het centrum van Innsbruck bevindt zich [...]